Compartir

La vaga iniciada pel sector del taxi a la Costa del Sol està deixant una reguera de violència i agressions .

L'aeroport de Màlaga , on es concentren més de 1.400 vehicles amb llicència de taxi, s'ha convertit en el epicentre del conflicte .

dilluns passat, Eduardo Martín , president de Unauto , associació majoritària del sector dels vehicles de lloguer amb conductor ( VTC ), com Uber i Cabify , va ser agredit en l'esmentada terminal , abans de gravar una entrevista per a la televisió.

Quan Martín va arribar a l'aeroport i va sortir de un vehicle VTC , un grup de taxistes es va abalançar sobre ell i, després d'amenaçar a l'equip de televisió a què Martín anava a fer les declaracions, li van clavar cops de puny i puntades de peu, tal asseguren des ABC .

Després de l'agressió, Martín va haver d'acudir a urgències, mentre els taxistes li aguaiten fins al mateix centre. " Sempre hem defensat que els incidents violents eren obra d'un grup minoritari del sector del taxi. Després de veure l'extensió dels atacs i les agressions per tot Espanya, lamentem dir que ja no és així" , va explicar Martí.

" La situació és totalment insostenible i esperem que sigui el mateix taxi el que s'encarregui d'expulsar a la seva facció més radical , que lamentablement està guanyant cada vegada més adeptes ", Contino amb les seves declaracions.

A l'aeroport, els conductors de VTC , asseguren estar amenaçats pels taxistes.

" a mi m'han punxat les rodes i donat un cop de puny" , etziba un conductor de VTC a la terminal d'arribades.

l'empresa ha denunciat 3 agressions als seus conductors des de la nit de dissabte i destrosses en, almenys, 15 vehicles .

" S'han punxat rodes i colpejat els cotxes d'alguns companys ", subratlla un altre conductor, que no vol identificar-se per por dels taxistes, que en el primer dia ja van donar una pallissa a un " pirata " a la zona de recollida de l'aeroport.