Quantcast

Al voltant de 200 immigrants aconsegueixen creuar la frontera de Ceuta a la cursa

Segons ha informat ABC, els agents dels cossos i forces de seguretat de l'Estat no han pogut fer res davant un devessall d'uns dos-cents immigrants subsaharians que han aconseguit creuar a la cursa la frontera de Tarajal, a Ceuta.

Les autoritats es trobaven desplegades pel perímetre fronterer davant els avisos rebuts d'una allau. No obstant això, l'allau es va produir a les sis del matí pel propi pas fronterer, sorprenent tant als cossos de seguretat espanyoles com als marroquins.

Ara, la direcció del Centre d'Estada Temporal d'Immigrants, s'encarrega del recompte dels nous ingressos, els quals ronden els 200, a l'espera de la xifra total de subsaharians que van aconseguir creuar la frontera.

Els immigrants van emprendre la carrera des del costat marroquí, passant el control fronterer i van accedir després al pont internacional, per finalment sobrepassar el control de Ceuta.

D'aquesta manera, no s'ha procedit a l'encreuament per la tanca, que sol ser l'habitual, sinó que s'ha dut a terme la cursa pel pas fronterer oficial, un espai en el qual rares vegades han succeït incidents d'aquest tipus.

El responsable de l'àrea d'emergències ha confirmat que un total de 186 immigrants han aconseguit passar la frontera, i quatre d'ells han estat traslladats a l'hospital per cops i talls.

Comentarios de Facebook