Compartir

Un mes després de la desaparició de Pilar Garrido, segrestada el passat 2 de juliol a Mèxic, la investigació continua amb molts interrogants. Entre ells, descobrir qui són els segrestadors, per què la van segrestar i per què no van demanar cap tipus de rescat per ella.

També, segons informa El Mundo, una altra de les preguntes clau en la desaparició és per què el seu marit va trigar tant a denunciar els fets. El marit va acudir a posar la denúncia dilluns dia 3, quan el succés es va produir el dia anterior a les sis de la tarda.

A més, el marit de la desapareguda, Jorge Fernández, va rentar el cotxe abans d'anar a interposar la denúncia, el que va fer aixecar les sospites sobre la seva implicació en el segrest.

Jorge Fernández va declarar que sí va anar a denunciar els fets immediatament a la fiscalia de Ciutat Vitòria, però al·lega que es trobava tancada. No obstant això, no ha aportat cap prova ni testimoni que corrobori la seva afirmació, segons informa El Mundo.

D'altra banda, els últims avenços en la investigació es van donar el 27 de juliol quan es van trobar restes d'ossos i trossos de roba en una carretera del municipi de Villa de Casas, on la desapareguda va ser portada en contra de la seva voluntat quan tornava a casa en cotxe amb el seu marit i el seu fill.

Encara no s'ha determinat que les restes humanes corresponguin amb les de l'espanyola fins que no s'acabin de fer les proves genètiques a les quals estan sent sotmeses.