Compartir

Segons ha informat Antena 3 en el seu programa "Espejo Público", L'organització ultracatòlica Fes-te Sentir ha tornat a causar polèmica després d'anunciar que una avioneta recorrerà les platges espanyoles des de Girona fins a Cadis durant el mes d'agost contra la "Llei Mordassa LGTBI ", una proposició de llei presentada per Units Podem per defensar a aquest col·lectiu.

Segons ha informat el president de l'organització, Ignacio Arsuaga, aquesta avioneta té com a objectiu avisar els pares, mitjançant missatges impactants, del contingut de la proposició de llei en l'àmbit educatiu i conscienciar sobre l'educació lliure dels seus fills.

Anteriorment, ja van causar polèmica després de treure a la llum el polèmic autobús que va recórrer els carrers de Madrid amb el missatge " els nens tenen penis. Les nenes tenen vagina. Que no t'enganyin "per oposar-se a la campanya de l'associació basca Chrysallis Euskal Herria a favor dels drets dels nens i nenes transsexuals.

L'Audiència Provincial de Madrid va ordenar l'aixecament de la mesura cautelar d'immobilització de l'autobús, de manera que Ignacio Arsuaga, ha assegurat que el polèmic autobús tornarà als carrers de Madrid al setembre, el mateix dia en què es voti la llei de Units Podem.