Compartir

Samsung MadFun , en la seva segona edició, sobre nou als YouTubers i Instagramers més populars del nostre país als seus joves fans .

Després de l'èxit aconseguit l'any passat a Madrid i amb una previsió de assistència de més de 10.000 joves , Samsung MadFun es donarà cita aquesta vegada a la Fira Gran Via de la Ciutat Comtal avui, dissabte 28 d'octubre .

Durant tot el dia se succeiran les actuacions en directe dels millors fenòmens virals del moment , dins d'un programa complet d'activitats i lleure per a totes les edats i gustos.

Estrelles de la xarxa de la talla d'Patry Jordan – la reina dels consells de bellesa de la Xarxa-, Celopan -amb més de 2 milions de seguidors-, Hamza Zaidi -una de les cares més conegudes de Instagram -, el gamer Itowngameplay -seguit per més de 8 milions de joves- i Logan G -el rei dels vídeos d'humor- deixaran per unes hores el seu habitual espai darrere de la càmera per situar-se en un escenari davant dels seus milers de fans i viure una experiència en directe.

Aquests són els primers confirmats de un cartell molt ambiciós que arribarà a presentar més de 20 fenòmens virals .

El festival obrirà les seves portes a el Pavelló 2 de la Fira Gran Via de Barcelona avui a les 10:30 hores per oferir activitats fins a les 21:00 i comptarà amb tres escenaris.

Els assistents podran viure – a més de les actuacions en directe dels principals artistes – una àmplia oferta d'oci, restauració i activitats dirigides a tota la família.

Com a novetat, Samsung Madfun comptarà aquest any amb una Zona de Pares , on els adults podran descansar i esperar els seus fills gaudint d'experiències especialment dissenyades per a ells. Així mateix, durant tot el festival, els visitants podran visitar la zona Expo, un espai on els diferents sponsors i mitja partners de Samsung Madfun presentaran les seves novetats i productes en un entorn de diversió i entreteniment.

Els seguidors més fanàtics podran també conèixer els seus ídols en persona gràcies a una agenda de Meet & Greet exclusius que el festival donarà a conèixer properament.

Les entrades per Samsung Madfun estan a la venda amb un preu de 10,50 & euro; -despeses inclosos- i poden adquirir-se en la xarxa de www.ticketmaster. és.