Compartir

Un grup de veneçolans es va acostar aquest passat cap de setmana a la taula en la qual es trobaven menjant, entre d'altres, el líder d'Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu parlamentària de la formació domicili, Irene Montero.

els comensals es trobaven a la terrassa del restaurant LaLina, al cèntric barri de la Latina, quan un dels veneçolans els va recriminar la falta de suport del seu partit cap a la dura situació política i humanitària que pateix el país llatinoamericà.

"Veneçuela es mor de fam. Els assessors de Maduro que ho pensin, un poble morint de fam, que ho sàpiguen. Els veneçolans morim de fam, que ho sàpiguen ", va assegurar.

Esglésies romandre assegut al seu seient sense immutar-se, fins que un dels seus guardaespatlles va convèncer als veneçolans perquè marxessin.

El líder d'Podem ha admès en un tuit que els insults van en el càrrec, però critica que el PP hagi publicat el vídeo en el seu perfil.

Alguns tuiters han recriminat a esglésies que es queixi d'actes d'aquest tipus quan ell va ser abanderat de les escraches

Perdó? ¿tu no eres el dels escraches?

Javi gonzalez (@Javi_llofriu) 23 juliol 2017