Quantcast

Troben bacteris fecals a restaurants de McDonald's, KFC i Burger King del Regne Unit

Els britànics han d'extremar les precaucions cada vegada que vagin a un restaurant de menjar ràpid del seu país.

Una investigació de la BBC, coneguda com 'Watchdog', ha revelat l'existència de bacteris fecals en els gels de les begudes que se serveixen aquest tipus d'establiments.

Fa uns dies 'Watchgog' assenyalava la presència de coliformes fecals en establiments cafeters com Nero, Costa i Starbucks.

Ara, en un segon lliurament de l'estudi, la BBC confirma l'existència d'aquests gèrmens en el gel que se serveix en els locals de les principals marques de menjar ràpid: Burguer King, McDonbald's i KFC.

Per a realitzar l'informe es van prendre mostres de gel de deu establiments de cada un dels tres restaurants esmentats. Els resultats han estat preocupants.

A McDonald's es van descobrir tres casos d'infecció, sis al Burguer King i set a KFC. La presència d'aquests bacils, segons assenyala l'informe, es deu a la falta d'higiene per part dels empleats, que no es renten les mans després d'anar al bany.

Les troballes realitzades a Burguer King i KFC es consideren significatives i s'adverteix del perill d'aquests bacteris, ja que el seu consum pot provocar malalties greus.

Comentarios de Facebook