Compartir

L'autòpsia realitzada a l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, conclou que es va suïcidar a la finca cordovesa Port del Toro de Villanueva del Rei. Ho va fer mitjançant un tret al pit amb la seva escopeta de caça.

Què va passar en els minuts previs?

Segons ha anat transcendint en les últimes hores Blesa va decidir acudir a la finca del seu amic Rafael Alcaide a la nit de dimarts. Va arribar a les dues de la matinada, gairebé sense equipatge. Només amb la seva escopeta de caça.

Després de dormir unes hores, Blesa es va aixecar sobre les set a esmorzar. Va ser llavors quan li va dir al seu amic Alcaide: “Rafa. Tens el telèfon de la meva dona, per si has d'avisar-la?”.

A partir d'aquí l'expresident de Caja Madrid va emprendre els seus últims passos. Es va apropar a les cotxeres amb l'excusa de canviar el cotxe del lloc i posar-lo a l'ombra.

Va ser llavors quan va donar suport la culata del rifle a terra, va apuntar el canó cap al pit, es va inclinar i va disparar. Quan es va sentir el tret, els presents a la finca van acudir immediatament al lloc i un dels empleats va ser el que va trucar a la policia en trobar el cadàver.