Compartir

Serà en les pròximes hores quan s'efectuï l'autòpsia al cadàver de l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa. Llavors coneixerem si es va suïcidar, com tot apunta, o si va morir per accident.

Fonts de la investigació continuen analitzant el que ha passat a la finca 'Porta del Toro' de la localitat cordovesa de Villanueva del Rei, al mateix temps que es comparen totes les proves recollides al lloc dels fets.

Les primeres hipòtesis apunten que ell mateix es va recolzar sobre l'arma i es va suïcidar, però ¿Què va passar en els minuts previs?

Segons ha anat transcendint en les últimes hores Blesa va decidir acudir a la finca del seu amic Rafael Alcaide en la nit de dimarts. Va arribar a les dues de la matinada, gairebé sense equipatge. Només amb la seva escopeta de caça.

Després de dormir unes hores, Blesa es va aixecar sobre les set a esmorzar. Va ser llavors quan li va dir al seu amic Alcaide: "Rafa. Tens el telèfon de la meva dona, per si has de cridar-la?".

A partir d'aquí l'expresident de Caja Madrid va emprendre la seva últims passos . Es va apropar a les cotxeres amb l'excusa de canviar el cotxe del lloc i posar-lo a l'ombra.

Va ??ser llavors quan va donar suport la culata del rifle a terra, va apuntar el canó cap al pit, es va inclinar i va disparar.

Quan es va escoltar el tret, els presents a la finca van acudir immediatament al lloc i un dels empleats va ser el que va trucar a la policia en trobar el cadàver.