martes, 11 agosto 2020 8:31

Aquests són els consells de Marc Márquez i Dani Pedrosa per prevenir els accidents de ciclistes a la carretera

Repsol, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT), ha llançat aquest dilluns una campanya de sensibilització per prevenir els accidents de ciclistes a les carreteres espanyoles.

La campanya, en la qual participen els pilots de l'equip Repsol Honda de MotoGP Marc Márquez i Dani Pedrosa, i els de trial Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, incideix en la importància del respecte a la carretera i en què els ciclistes siguin visibles quan circulen per la via pública.

Durarà fins al 6 d'agost i es completarà amb el repartiment gratuït de 60.000 bandes de seguretat reflectants en cent estacions de servei de Repsol a Espanya ubicades a les rutes considerades per la DGT com les més transitades per ciclistes.

Els lemes principals d'aquesta campanya de conscienciació, el llançament coincideix amb l'operació especial de trànsit d'aquest estiu, són "Quan et poses al lloc de l'altre entens l'important que és respectar" i "Fes-te veure ".
En aquests dos aspectes posen l'accent els campions del món Marc Márquez, Dani Pedrosa i Toni Bou, que practiquen el ciclisme habitualment com a part del seu entrenament esportiu i són uns apassionats de les bicicletes.

< p> "La vida no és una carrera. Hauríem de ser menys impacients quan ens trobem a un ciclista a la carretera ", afirma Marc Márquez a la campanya." Reduïu la velocitat quan us trobeu amb un ciclista, adelantadle amb precaució, deixant com a mínim metre i mig de distància ", aconsella Pedrosa als conductors d'altres vehicles.
en 2016, últim any amb xifres consolidades, van morir 67 ciclistes i 736 van resultar ferits i hospitalitzats en accidents de trànsit a Espanya, incloses les vies urbanes, segons les dades facilitades per la DGT. < / p>

Durant aquest passat cap de setmana un ciclista ha mort després de ser atropellat a la N-420 de Terol per un turisme el conductor va donar positiu per alcoholèmia.

a la carretera, posa't en el lloc de l'altre. Fes cas a @ 26_DaniPedrosa , @ marcmarquez93 , @tonibou_oficial , @FUJIGAS i Jaume Bust de @ Repsol . pic.twitter.com/4i9zx2yn13

& mdash; Juan Ignacio Zoido (@zoidoJI) 15 juliol 2017

Artículos similares