miércoles, 12 agosto 2020 12:12

Rajoy i Sánchez es comprometen a que la seva relació sigui “fluïda”

El president del Govern, Mariano Rajoy, i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, s'han reunit al Palau de la Moncloa durant dues hores i mitja, en una trobada en què tots dos han abordat algunes de les principals qüestions del panorama nacional. Entre elles l'amenaça independentista a Catalunya

La reunió, sobre la qual hi havia molta expectació, ha estat la més llarga de totes les que han mantingut Rajoy i Sánchez.
Cap dels dos ha comparegut després davant els mitjans de comunicació. En nom del Govern, ho ha fet el portaveu de l'Executiu, Íñigo Méndez de Vigo, mentre que representant a Sánchez, ha respost a les preguntes de la premsa la portaveu parlamentària, Margarita Robles.

Méndez de Vigo ha destacat la “normalitat” de la trobada, i ha anunciat que els dos dirigents han acordat mantenir un “contacte permanent” sobre la situació a Catalunya, davant l'amenaça de convocar un referèndum. Una cosa que és “inacceptable”.

Per la seva banda, Roures ha assegurat que la reunió “ha estat útil i cordial”, i que les converses entre el president del Govern i el líder de l'oposició van a ser “a partir d'ara, absolutament fluïda “.

En la trobada també s'han abordat altres qüestions com la violència masclista, el brexit, el terrorisme internacional o els conflictes a Síria, Líbia i Veneçuela.

Artículos similares