Quantcast

Comença el tancament per obres de la línia 5 de Metro. Consulta les alternatives

L'Empresa Municipal de Transports de Madrid ha posat en marxa, a partir d'aquest dilluns 3 de juliol, quatre línies especials d'autobús per substituir el servei de la línia 5 de Metro (Casa de Camp-Albereda d'Osuna) que romandrà tancada en la seva totalitat per obres fins al 3 de setembre. Els Serveis Especials de l'EMT cobriran quatre trams afectats: servei SE1 entre Alameda d'Osuna i Canillejas; servei S2 entre Canillejas i Manuel Becerra; servei S3 entre Ambaixadors i Aluche; i servei S4 entre Aluche i Casa de Camp.

Les quatre rutes substitutòries -la SE1 i la SE2 per cobrir la zona nord-est i la ES3 i la SE4 per a la zona sud-oest- començaran a operar diàriament a les 06 : 00 hores. El servei d'aquestes rutes finalitzarà entre les 01:45 hores i les 03:00 hores, depenent de la línia i de la capçalera.

El tram central de la línia 5, en concret el que comprèn entre les estacions de Diego de León i Llatina, queda fora d'aquests serveis especials de l'EMT, a causa de que la xarxa de transports, tant línies d'autobusos com altres línies de Metro, en tota aquesta zona és molt densa i més perquè el viari en superfície no permet als autobusos de l'EMT reproduir l'itinerari de la línia 5 de Metro a aquest sector.

Comentarios de Facebook