sábado, 19 septiembre 2020 12:21

Denuncien desplaçaments Unitats Intervenció Policial

30 de juny. – Des de la Unió Federal de Policia estem farts que aquests personatges que des dels seus despatxos i amb la intenció d'agradar als seus superiors o aconseguir-se una medalleta, utilitzen l'esforç i sacrifici dels policies per reduir despeses, per això demanem el cessament fulminant del responsable d'aquesta decisió, una decisió irresponsable en una situació d'Alerta de nivell 4 i amb els fets ocorreguts darrerament a Santiago.

Ens preguntem en quin cap cap tenir a les unitats d'Intervenció Policial de Corunya i Vigo tot el dia a la carretera. Quin tipus de seguretat es va a donar a Santiago, si uns van i altres vénen, si no hi ha els policies de manera permanent a la ciutat, si hi ha una emergència des que se'ls avisi fins que la unitat arribi des dels seus plantilles d'origen ¿quina mena de resposta es dóna?

per tot això EXIGIM que els policies estiguin comissionats a Santiago de forma permanent, i si volen estalviar que comencin per estalviés el sou del que pren aquestes decisions.