jueves, 24 septiembre 2020 17:57

El primer petó de Froilán amb una misteriosa jove al mig del carrer a Madrid

Felip Joan Froilà de Tots Sants està d'enhorabona. El fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar es va graduar la setmana passada als Estats Units i va tornar a Espanya per celebrar el seu títol de Batxillerat, de manera que les seves vacances no han pogut començar de millor forma.

El nebot de Felip VI va sortir de festa el passat dissabte amb els seus amics i van acudir a la discoteca Teatre Barceló, de Madrid. A la sortida, al voltant de les sis de la matinada, es va poder veure al nét gran dels Reis emèrits en bona companyia.

Tal com es pot veure en unes fotos publicades en exclusiva per Vanitatis , Froilán dóna regna sola a la seva passió al mig del carrer de Madrid amb una misteriosa jove.

a causa de la qualitat de les instantànies, no es pot apreciar si es tracta de la Marta, la noia amb la qual es va relacionar fa uns mesos i amb qui semblava mantenir una relació estable.

Froilán in love: l'exclusiva del seu primer petó al mig del carrer de Madrid https://t.co/wKcv604mkz pic.twitter.com/Sf0e857wlM

Vanitatis (@vanitatis) 8 juny 2017