Quantcast

Una alumna agredeix la seva professora després prohibir fumar a classe

Una alumna del col·legi Mare Teresa de Calcuta de la Pampa, Argentina, va agredir la seva professora quan aquesta li va prohibir que fumés a classe .

L'alumna va començar a fumar-se un cigarret, de manera que la docent li va cridar l'atenció. En vista que l'actitud xulesca i desafiant de la jove no cessava, la professora va intentar sortir de l'aula, però l'alumna hi va impedir, per la qual cosa es va dirigir a la seva taula. Quan va veure que agafava el mòbil, la noia li pregunto: "Estàs cridant a la policia?".

En aquest moment, l'adolescent li tira una jaqueta i tot seguit comença l'agressió. Al vídeo, gravat per un company, es pot veure com l'agressora li tira dels pèls i li propina diversos cops al cap.

Mentre uns graven, altres companys intervenen per defensar la professora, que no ha tornat a aparèixer pel centre educatiu. El Ministeri d'Educació argentí ha mostrat la seva "solidaritat amb la docent" i ha destacat la seva temprança i que mai va perdre el control.

El gremi docent Unió de Treballadors de l'Educació de la Pampa (Utelpa) ha assenyalat en un comunicat que "la millor manera d'abordar aquestes situacions és la prevenció, l'anticipació d'aquests conflictes és possible fer-la habilitant a les escola temps institucionals i col·lectius en què els docents dissenyin projectes institucionals i possibles intervencions davant de fets de violència ".

Comentarios de Facebook