domingo, 9 agosto 2020 17:21

Ferit greu un treballador del Parc d'Atraccions després de ser colpejat pel vagó d'una atracció

Un treballador del Parc d'Atraccions de Madrid, de 36 anys, ha resultat ferit greu aquest dimecres després de ser colpejat per una vagoneta de l'atracció El Tornado.

Segons ha informat Emergències Madrid, els professionals del SAMUR van acudir fins al Parc d'Atraccions, situat a la Casa de Campo, al voltant de les 17:30 després de rebre un avís d'accident laboral.

A la seva arribada, l'operador presentava un traumatisme cranioencefàlic sever i toràcic, un pneumotòrax i múltiples fractures a les costelles. Després de ser entubat i estabilitzat, els serveis d'emergències el van traslladar a l'Hospital Clínic de Madrid, on es troba ingressat greu.

Segons informa El Mundo, un portaveu del Parc d'Atraccions ha explicat que l'accident s'ha produït per una imprudència de l'empleat i no per una fallada de l'atracció. L'operador ferit, que es dedica a auxiliar les persones que van al parc temàtic a l'entrada i sortida de les atraccions, va entrar en una de les plataformes en les quals està prohibit el pas. En aquell moment, va ser colpejat per una de les vagonetes.

La Policia Municipal està investigant el cas per aclarir les circumstàncies de l'accident laboral.

Artículos similares