viernes, 7 agosto 2020 19:45

Un avió aterra d'emergència després de l'amenaça bomba d'un passatger

Els passatgers d'un avió de la companyia aèria Malaysia Airlines van viure uns minuts d'angoixa quan un home va començar a cridar que portava una bomba i va intentar entrar a la cabina. L'avió va haver de realitzar un aterratge d'emergència a l'aeroport de Melbourne del que havia sortit vint minuts abans.

Segons ha informat el portal News.com, els passatgers no van patir cap dany i es troben sans i estalvis. Segons testimonis que van presenciar l'escena, un passatger es va aixecar del seu seient i va començar a cridar que anava a fer esclatar l'avió mentre portava un aparell sense identificar a la mà. El sospitós va intentar entrar a la cabina de l'avió i altres passatgers es van abalançar contra ell per reduir-lo i després va ser detingut a l'aeroport.

Segons un testimoni va explicar al diari britànic 'Daily Mirror', el detingut es trobava sota els efectes de l'alcohol o les drogues i va atacar a una hostessa.

Malaysia Airlines va afirmar en un comunicat que el “vol MH128 des de Melbourne a Kuala Lumpur va haver de tornar a Melbourne a causa d'un passatger conflictiu”, però sense esmentar cap alarma de bomba.

La policia va pujar armada a l'avió per emportar-se detingut al passatger. La policia australiana ha indicat al canal de notícies News9 que estan investigant l'incident.

Artículos similares