Compartir

La policia ha detingut un conductor en aparent estat d'embriaguesa que aquest dilluns ha causat almenys sis ferits a l'avinguda de Lola Flores a Marbella (Màlaga), després de saltar-se un control de la Guàrdia Civil. L'acompanyant del conductor també va ser detingut.

El detingut, un jove anglès de 22 anys, i el seu acompanyant havien protagonitzat prèviament una baralla en una discoteca. Segons publica 'El Mundo' d'Andalusia, els joves van participar en una baralla entre dos grups de nacionalitat britànica dins el Ocean's Club de Puerto Banús. Després de ser expulsats de l'establiment, la baralla va continuar al carrer.

Segons testimonis que van presenciar la baralla, el detingut va posar fi a la batussa i es va dirigir a l'aparcament on va agafar el cotxe enfurismat. Va ser en aquest moment quan va conduir a tota velocitat per una zona de vianants de l'avinguda Lola Flores de Puerto Banús on va atropellar a tres persones.

El conductor es va donar a la fuga i va ignorar l'alt d'una patrulla de la Guàrdia Civil. Posteriorment, el vehicle va entrar a l'autopista a-7 direcció Marbella on es va xocar amb altres vehicles, ferint a quatre persones més. Entre elles hi ha una dona que passejava el seu nadó de pocs dies.

Entre els ferits, dos es troben en estat greu amb fractures de fèmur i de maluc. El conductor, que va ser hospitalitzat, i el seu acompanyant van ser detinguts.