Compartir

L'empresa Bisa Assegurances i Reassegurances ha confirmat que l'avió en què viatjava la plantilla de l'equip de futbol del Chapecoense que es va estavellar al sud de Medellín volava sense assegurança.

L'asseguradora ha explicat que la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil de l'avió de l'aerolínia boliviana Lamia Corporation no estava en vigor en el moment del sinistre. De fet, van remetre una carta als gerents de Lamia per explicar que la pòlissa estava suspesa per impagament des de començaments d'octubre.

En un comunicat, la companyia ha indicat que, tot i així, “Bisa i els seus Reasseguradors van decidir establir un fons d'assistència per atendre els familiars dels passatgers morts, així com als passatgers supervivents”.

L'avió en què viatjava l'equip brasiler del Chapecoense es va estavellar el passat 28 de novembre en un turó prop de Medellín, Antioquia, després de quedar-se sense combustible.

En el sinistre van morir 71 de les 77 persones que van viatjar a bord. Les sis persones que van sobreviure van patir importants lesions.