Compartir

El diari nord-americà 'The New York Times' ha compartit imatges del lloc de l'atemptat i de l'explosiu que es va utilitzar en l'atac ocorregut aquest dilluns al Manchester Arena a la sortida del concert d'Ariana Gran . Segons aquest diari, la bomba que el terrorista suïcida va utilitzar era "potent i sofisticada" .

La publicació d'aquestes imatges ha enfurismat Regne Unit ja que es tracta de detalls sobre la investigació que la policia britànica està realitzant en relació a l'atemptat.

les autoritats britàniques van compartir les imatges de l'artefacte amb el Govern de Trump i han acabat fent-se públiques. Theresa May , la primera ministra britànica, de fer saber la seva indignació aquest dijous a Brussel·les al president dels Estats Units Donald Trump en el marc de la cimera de l'OTAN.

A causa d'aquesta filtració d'informació a la premsa, Regne unit ha decidit deixar de compartir informació amb els Estats Units per evitar perjudicar la investigació, segons assegura la BBC. Segons la cadena, la policia britànica està "furiosa" per aquestes filtracions i per això han decidit cessar els intercanvis d'informació encara que confien a poder reprendre'ls aviat .