Compartir

La Policia de Manchester ha detingut aquest matí d'aquest dimecres a altres tres homes relacionats amb l'atemptat d'aquest dilluns. Els arrestos s'han portat a terme al sud de la ciutat i se sumen al d'aquest dimarts d'un jove de 23 anys, també relacionat amb l'atac.

Tot i que es desconeix la relació existent entre els detinguts i el terrorista suïcida, Salman Abedi, de 22 anys, que va matar 22 persones i en va ferir 59 a la sortida del concert d'Ariana Grande al Manchester Arena.

“Tres homes han estat arrestats després que la policia executés ordres judicials al sud de Manchester en connexió amb la investigació en curs de l'horrible atac de dilluns a la nit al Manchester Arena”, ha informat la Policia a Twitter.

La primera ministra britànica, Theresa May, ha elevat l'alerta antiterrorista al nivell màxim o “crític” i ha autoritzat la sortida als carrers britàniques de 5.000 soldats davant el risc imminent d'atemptat.

“Hi ha la possibilitat que hi hagi un grup més gran de sospitosos vinculats amb aquest incident”, ha dit May, que assegura que no vol “alarmar innecessària a la gent”.

D'altra banda, la ministra d'Interior, Amber Rudd, ha explicat que el terrorista “era conegut” pels serveis de seguretat del Regne Unit i creu que és probable que “no actués sol”.