Quantcast

El picabaralla entre un taxista i un cotxe de Cabify provoca un accident a l'autovia

El conflicte entre taxis i empreses amb conductors privats és un fet. L'últim topada ha tingut lloc aquest dilluns a la autovia de Barcelona , quan un cotxe de lloguer de la companyia Cabify va avançar a un taxi i dos vehicles van acabar xocant.

En el vídeo gravat per un altre taxista es veu com el xoc acaba generant una forta discussió entre els dos conductors. Aquell que anava al comandament del cotxe de lloguer Cabify fins i tot amenaça el taxista amb "rajarle".

Després de l'enfrontament, a MBOs s'han denunciat per "amenaces i danys lleus" , segons han informat els Mossos d'Esquadra. La policia autonòmica també ha denunciat als dos implicats per conducció temerària i ara serà un jutge el que dicti sentència.

Aquest incident demostra la tensió existent entre els taxistes i els conductors privats d'empreses de lloguer de vehicles. A més, no és el primer conflicte que s'ha produït entre els dos col·lectius. El més greu, fins a la data, va succeir a principis de maig a la fira d'abril de Sevilla, quan nou cotxes de Cabify van ser cremats mentre els seus conductors dormien.

Comentarios de Facebook