Compartir

Jimena Rico i la seva parella Shaza Ismail han trobat feina pocs dies després de fer una crida a la roda de premsa que van oferir després de la seva tornada a Espanya.

Segons publica el diari el Mundo, les joves treballaran en l'elitista club de platja Funky Buddha Beach , situat a Marbella.

El propietari, Juan Carlos Ferrero, els va trucar per telèfon per oferir-los treball: Jimena com coctelera , donada la seva experiència en locals d'alt standing de Londres, i Shaza com relacions públiques , per tal de tenir cura de la clientela àrab.

el mateix mitjà assegura que Jimena Rico els ha confirmat que han acceptat l'oferta i estan encantades. < em> "Jo m'he dedicat a ensenyar a fer còctels, a dissenyar les cartes de begudes pel que crec que puc fer-ho bé. I Shaza quant arreglem la seva situació legal també treballarà amb mi" , explica la malaguenya.

Jimena i Shaza van fugir de Dubai després de ser amenaçades i denunciades pel pare de la jove egípcia en descobrir la seva condició homosexual. Les dues van arribar a Geòrgia, on el pare les va trobar i va robar els seus passaports, però la policia els va recuperar. En creuar la frontera a Turquia van ser detingudes il·legalment i empresonades, fins que l'ambaixada d'Espanya va intervenir i les va portar de tornada a Espanya.