Compartir

La Fiscalia d'Alacant ha sol·licitat pena de presó per a una parejaacusada d'intentar robar el contenidor d'un supermercat amb aliments caducats.

Segons el diari Llevant , tot i que l'establiment no reclamava res, el Ministeri Públic ha actuat d'ofici davant dels danys causats al magatzem, al qual van entrar per poder emportar-se'l.

els fets van tenir lloc el 4 d'octubre de 2015 quan la parella, en companyia d'una tercera persona menor d'edat, van forçar el cadenat del magatzem per tal d'accedir i emportar-se el contenidor d'escombraries amb productes caducats retirats del local pertanyent a una coneguda cadena de supermercats.

els acusats van ser sorpresos per la policia en un descampat de la zona nord de la ciutat d'Alacant. Tot el menjar anava a llançar-se, de manera que el supermercat va renunciar a reclamar el robatori , ja que no tenia valor. No obstant això, el trencament del cadenat i el passador de la porta d'accés va provocar uns danys taxats que ascendien a 28 euros.

Per això, la Fiscalia considera que els fets constitueixen un delicte de robatori amb força en grau de temptativa , motiu pel qual es reclama la pena de vuit mesos de presó per a cada un dels membres de la parella.