Compartir

Marinna Rollins , una veterana de l'exèrcit de Carolina del Nord de 23 anys, ha estat detinguda amb la seva parella, Jarren Heng , soldat de l'exèrcit dels EUA en actiu , de 25 anys, per un delicte de maltractament animal .

Els dos van gravar el moment en què van lligar el seu gos Cam a un arbre i el van matar a trets amb un fusell . El succés va tenir lloc en una zona boscosa de Fayetteville, a Carolina del Nord.

Les autoritats van trobar diversos vídeos de la matança i missatges en els que narraven com havien acabat amb la vida de Cam. Segons 'The Metro', en un d'aquests vídeos se sent dir: "Ha estat real, t'estimo, ets el meu gosset, ets un bon cadell …" , a més de les rialles de tots dos, mentre l'enterren en un forat a poca profunditat.

Marinna va rebre l'animal com a part del seu tractament quan va tornar d'una missió que li va generar un trastorn d'estrès posttraumàtic.

Les xarxes socials han mostrat la seva indignació davant tal crim i s'ha creat una pàgina de Facebook anomenada 'Just for Cam', en la qual es mostren imatges de Marinna posant somrient al costat de Cam abans de matar-ho a sang freda.