Compartir

A Alcalá d'Henares la Policia Nacional investiga el succés pel qual dos homes de 20 i 22 anys es troben en estat greu . Un dels joves es va precipitar al buit des de la seva vivenda situada en un cinquè pis i l'altre va ser trobat amb múltiples ferides d'arma blanca, segons publica 'Política Local'.

El succés va tenir lloc la matinada d'aquest dijous en un habitatge situat en el número u del carrer Antonio Machado a Alcalá de Henares (Madrid). Els serveis d'emergència van rebre una trucada i fins al lloc dels fets es van desplaçar unitats la Policia Nacional i l'equip mèdic del SUMMA.

Els efectius en arribar al lloc d'incident van trobar al terra de l'habitatge a un home de 22 anys d'edat amb múltiples ferides d'arma blanca . Els serveis del SUMMA van estabilitzar al jove al lloc dels fets i després el van traslladar en estat greu a l'Hospital La Princesa de Madrid.

L'altre jove, de 20 anys d'edat , s'havia precipitat des del domicili al carrer i pateix un traumatisme cranioencefàlic, un altre toràcic i una fractura oberta de peu. L'home va ser traslladat en estat greu a l'Hospital d'Alcalá d'Henares.

De moment es desconeix els motius del succés, encara que algunes hipòtesis apunten que un podria haver apunyalat a l'altre després d'una forta discussió i després podria haver-se llançat per la finestra. La Policia Nacional s'està encarregant de la investigació i no descarta cap hipòtesi.