Compartir

Un policia local de Getafe (Madrid) ha perdut part del seu dit petit de la mà després de ser mossegat per un conductor que va donar positiu en el control d'alcoholèmia. El programa de Telemadrid 'Madrid Amb tu' va ser qui va avançar la notícia en rebre una foto de com havia quedat la mà de l'agent. El succés va tenir lloc el passat divendres 21 d'abril a la Avinguda Juan de la Cierva a Getafe tot i que no ha transcendit fins ara.

La Policia estava fent un control d'alcoholèmia quan un conductor que va donar positiu es va enfrontar a un dels policies en el moment en el qual intentaven immobilitzar el cotxe i procedien a la detenció del conductor.

En aquest moment el detingut va forcejar amb un dels agents mossegant-li a la mà. Diferents fonts asseguren que l'agent va perdre una falange del dit petit, tot i que fonts municipals assenyalen que es va tractar del rovell del dit.

El succés ha generat un greu malestar entre la Policia Local de Getafe. El conductor després de passar a disposició judicial va ser posat en llibertat amb càrrecs el que ha suscitat les queixes per part del cos policial per faltes d'efectius.