Compartir

Aquest dilluns a la illa de Phuket (Tailàndia) un home de 21 anys d'edat va retransmetre en directe a través de Facebook Live com assassinava a la seva filla d'onze anys i després es treia ell mateix la vida. L'home va matar la seva filla després de discutir amb la mare de la menor.

El vídeo del moment va durar uns quatre minuts i va desconcertar als seus seguidors. La mare de la petita va veure el vídeo en directe i es va afanyar a trucar a la policia, encara que per quan els agents van arribar al lloc del succés ja era massa tard. Els agents es van trobar els dos cossos sense vida .

Segons publica el diari 'The Nation' , en les imatges es pot observar a l'home assegut en un terrat amb la nena en braços. L'assassí li lliga una corda al coll de la petita i la deixa caure des del terrat. Després recull el cadàver de la menor i li deslliga el nus. En acabar el vídeo l'home va decidir suïcidar-.

Els agents encarregats de la investigació asseguren que aquest succés és un acte de venjança cap a la mare de la nena, amb la qual l'assassí va discutir dies abans de cometre l'assassinat . A més, les autoritats tailandeses creuen que l'home patia paranoia i creia que la mare tenia un amant.

El vídeo va ser eliminat de Facebook unes 24 hores després , encara que ja havia estat reproduït milers de vegades. Facebook no va ser l'única xarxa social d'on es va esborrar el vídeo, també va ser publicat a YouTube per altres internautes i va ser esborrat quinze minuts després que els usuaris ho denunciessin com contingut inadequat .