Compartir

La Policia Nacional ha reobert la circulació al trànsit aquest matí des de Plaça d'Espanya cap al carrer Alcalá, després que poc abans de les 8 del matí es registrés un incendi en un terrat d'un edifici a la Gran Via .

l'incendi s'ha produït, segons sembla, per l'explosió d'un compressor de l'aire condicionat a la coberta de l'edifici de Gran Via 48, a l'altura de la plaça de Callao. La columna de fum era visible des de nombrosos punts de Madrid. Afortunadament no s'han registrat ferits.

Aquest edifici, construït fa una mica més de quatre anys, és un dels edificis més exclusius de la capital, en el qual s'alberguen apartaments turístics de luxe.

Tot i haver tallat el carrer en les dues direccions, no ha estat necessari evacuar els ocupants de l'edifici ja que no existia perill que el foc s'estengués pels habitatges.

& # 128.227; Oberta Carrer Gran Via des Pça d'Espanya cap a Carrer Alcalá. Continua tallat el tram des de Carrer Alcalá fins Pça d'Espanya

Policia de Madrid (@policiademadrid) 24 abril 2017

Incendi confinat en coberta de Gran Via 48, sense ferits. @BomberosMad , @SAMUR_PC i @policiademadrid treballant pic.twitter.com/kITyrhJztR

emergències Madrid (@EmergenciasMad) 24 abril 2017

#Incendio a Madrid. Els bombers de @MADRID acaben d'arribar pic.twitter.com/ HomIEx9DMj

Fran Pajuelo (@FranPajuelo) 24 abril 2017