Compartir

El jutge de Ribeira ha informat els pares de Diana Quer que ha decretat el sobreseïment provisional del cas de la desaparició de la jove, a la qual se li va perdre la pista el passat 22 d'agost a Pobra do Caramiñal (la Corunya).

Els pares de Diana, Joan Carles Quer i Diana López-Pinel , han acudit als jutjats del municipi gallec per conèixer la decisió judicial, la qual no els ha agradat gens ja que creuen que aquesta mesura podria ajudar a les persones implicades en la desaparició de la seva filla a la destrucció de proves o al canvi de comportaments ja que amb l'aixecament del secret de sumari coneixeran amb quina informació compte la Guàrdia Civil.

Tot i així, aquesta decisió no vol dir que els investigadors deixin de banda el cas de Diana. Simplement, la decisió es pren "per no existir en el moment actual indicis suficients per dirigir el present procediment davant de cap persona determinada " . A més, recorda que es troben diverses línies d'investigació obertes i que en el cas d'aparèixer nous elements, s'acordarà la reobertura del procés penal .

Diana López Pinel va abandonar els jutjats de Ribeira visiblement afectada i plorosa. A l'entrada al jutjat, la mare de la jove va dir que "l'únic que vull és que no s'aixequi el secret" . Per la seva banda, Juan Carlos Quer, va evitar fer declaracions.