Compartir

Aquest mes de maig es compleixen 10 anys de la desaparició de Madeleine McCann , la nena desapareguda mentre dormia a la seva habitació d'un complex hoteler a Praia da Luz , en l'Algarve (Portugal), al costat dels seus germans.

La mainadera, que havia estat a càrrec dels menors en diverses ocasions, revela alguns detalls del que va passar aquella nit. La dona, que no ha volgut fer pública la seva identitat, relata que el complex Ocean Club era tan insegur que fins als seus propis caps li prohibien sortir sola a la nit. Fins i tot li havien dit que portés un xiulet anti-violació.

A més, recorda l'angoixa que van viure els pares en veure que la nena no estava al seu llit. La mainadera va consolar a Kate McCann dient-li: "La van trobar, aquestes coses passen sovint" . "Kate no parava de plorar i Garry estava molt angoixat. Mirava constantment sota dels cotxes, és una cosa que mai oblidaré " , explica en una entrevista al diari Mirror .

Compte que es va adonar de la gravetat de l'assumpte quan els agents van demanar que es "comencés a buscar en els contenidors per si el cos hi era" , tan sols unes hores després que desaparegués.

la cuidadora, igual que els McCann, es van mostrar força crítics amb la policia portuguesa per la seva maldestra investigació. La dona compte com tot el personal de l'hotel es va passejar per l'apartament, contaminant les possibles proves, ja que els agents van trigar una hora i mitja a arribar.

Els McCann sempre han mostrat el seu penediment per deixar sola a Maddie al costat dels seus germans bessons, Sean i Amelie, que en aquest moment tenien dos anys, mentre ells sopaven al costat d'uns amics en un restaurant proper. Fins i tot s'ha arribat a dir que podrien estar involucrats en la desaparició de la nena, però la mainadera està convençuda que "no podrien haver fet alguna cosa així ", després de veure com es comportaven.