Compartir

Aquest dilluns Podem va posar en marxa el 'Tramabús' , l'autobús que recorre els carrers de Madrid i amb el qual denuncia la corrupció amb retrats de polítics, empresaris i periodistes. Però aquest dimarts ha hagut de cancel·lar la seva ruta per "problemes tècnics del vehicle" , segons ha informat el mateix Pablo Iglesias .

"El bus sortirà quan es solucioni el problema mecànic, pel que sembla a l'embragatge, però seguirem denunciant les mentides" , ha assegurat Iglesias a 'El programa de Ana Rosa '. El líder de la formació estatge ha defensat el 'Tramabús' com a instrument per a "dir la veritat" encara que "a vegades ofengui ".

L'autobús tenia previst passejar de nou per Madrid amb Rafa Mayoral i Glòria Elizo com a guies, encara Podem espera que s'arregli l'avaria i pugui reprendre l'activitat, ja que es planegen fer sortides tots els dies d'aquesta setmana per Madrid i més endavant viatjar a altres ciutats com Múrcia o València.

Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría ha qualificat l'autobús de "antidemocràtic" . "Em sembla una iniciativa bastant pueril , però crec que és el símptoma del que és l'única estratègia ara per ara de Podem" , ha declarat Sáenz de Santamaría a RNE .