sábado, 26 septiembre 2020 21:35

Pedro Sánchez: "Guanyi o perdi la paraula que s'escoltarà per la meva boca serà lleialtat"

Després de les entrevistes de Susana Díaz i Patxi López , aquest dilluns li tocava el torn a l'ex secretari general del PSOE. Pedro Sánchez va anar ahir al plató de Informatius Telecinco per a ser entrevistat per Pedro Piqueras.

L'exlíder socialista va voler evitar parlar de "guerra interna" i feia una crida a la "unitat" . "Són els militants els que reconstruiran aquesta unitat" , va dir, alhora que va deixar clar que "són ells els que han de decidir quin camí prendre. Un partit socialista que aposti per la democràcia o un partit que al meu judici s'ha quedat en terra de ningú arran de l'abstenció en la investidura a Mariano Rajoy ".

Sobre el fi del seu lideratge en el partit, Pedro Sánchez assegura que "va ser molt dur" , encara que segueix defensant el seu 'no és no' perquè "la política són conviccions" . "El 'no és no' és la conclusió d'un projecte polític que diu sí a moltes coses. (…) Em preocupa la fallida del Partit Socialista en la confiança amb els seus votants. Em preocupa sobretot la fallida de confiança que hi ha entre els afiliats i part de la dirigencia. i crec que el nostre projecte humilment pot estroncar aquestes ferides ", confessa.

En ser preguntat pel resultat de les primàries, Sánchez assegura que " guanyi o perdi la paraula que s'escoltarà per la meva boca serà lleialtat amb el resultat i lleialtat amb el mandat i la votació dels afiliats ".