lunes, 10 agosto 2020 17:11

El conductor que va atropellar a tres persones a Tudela dóna positiu en cocaïna

El jove de 28 anys que va atropellar aquest diumenge a tres persones en el Camí de les Sínies de la localitat de Tudela (Navarra) s'ha entregat poc abans de mitjanit a la Guàrdia Civil del municipi després atropellar a tres persones. Un jove saragossà de 20 anys va morir a l'acte , mentre que altres dos joves de 20 i 21 anys van resultar ferides amb múltiples contusions i fractures.

L'accident es va produir al voltant de les 20 hores al camí de les Sínies, quan desenes de joves tornaven a la capital ribera després de celebrar la festivitat del Dia de l'Àngel. Diversos testimonis del succés afirmen que el vehicle va carregar a gran velocitat contra un grup de sis joves, cinc noies i un noi, que es trobaven al costat d'una corba.

Tres d'ells van saltar cap al costat esquerre del camí i van aconseguir salvar-se, mentre que aquells que es van apartar cap al costat dret no van aconseguir esquivar-lo. Un saragossà de 20 anys va morir a l'acte. La seva nòvia, de 20 anys, i una amiga d'aquesta, de 21 anys, van resultar ferides amb pronòstic lleu i es troben estables. El conductor, lluny de socórrer les víctimes, es va donar a la fuga de manera immediata.

Després del que ha passat, agents de la Guàrdia Civil van localitzar al conductor si habitatge en Miracle i van aconseguir parlar amb ell per telèfon. Finalment, aquest va sortir de casa i la Policia Foral, que investiga el cas, es va fer càrrec de l'arrestat. La Policia Foral, que ha confirmat que el detingut ha donat positiu en cocaïna , pretén posar-li demà a disposició judicial com a presumpte autor dels delictes d'homicidi per imprudència greu lesions per imprudència i omissió del deure de socors.

L'Ajuntament de Tudela ha difós un comunicat en què ha mostrat la seva commoció pels fets i ha decretat aquest dilluns com a dia de dol oficial.

Artículos similares