sábado, 26 septiembre 2020 11:51

Mata un home a l'atzar i el retransmet per Facebook Live

En Cleveland (EUA), un home va matar un altre mentre ho retransmetia en directe a través de Facebook Live. La Policia està buscant l'home que es va donar a la fugida després de cometre l'assassinat. La policia ha identificat a sospitosos com Steve Stephens , a qui han descrit com un home calb amb una barba abundant, samarreta de ratlles blau i podria conduir un cotxe de color blanc o crema.

< p> en el vídeo que Steve va pujar al seu perfil a la xarxa social, va admetre haver matat a 15 persones . Una cosa que les autoritats es troben investigant ja que no hi ha indicis d'aquests assassinats només del que l'assassí va gravar. Calvin Williams, portaveu de la Policia , va donar una roda de premsa en què es va dirigir el sospitós i el va instar a que es lliurés a les autoritats ja que s'havia ficat en un problema a causa dels seus actes.

Steve va escriure al seu perfil de Facebook abans de cometre l'assassinat que volia matar i culpava la seva exnòvia d'això. En el vídeo eliminat per Facebook però publicat per diferents mitjans a YouTube, es pot veure com el sospitós tria a la seva víctima a l'atzar , un home de 74 anys d'edat. Steve es baixa del cotxe i li diu a l'ancià que pronunciï el nom "Joy Lane" , la seva exnòvia. L'ancià va intentar explicar-li que no sabia a qui es referia i Stephens ho va disparar matant-li a l'instant. Després torna al vehicle per buscar més objectius .

La Policia de Cleveland ha establert un gran desplegament policial per trobar el sospitós. A més han advertit els ciutadans que Steve està armat i és perillós i insten els veïns a trucar al 911 si el veuen.

Homicide Suspect Wanted (PHOTO) Steve Stephens https://t.co/WlKymPrQX2 pic.twitter.com/GbkFia7yP6

Cleveland Police (@CLEpolice ) 16 abril 2017