Compartir

Kocharik Tsamouzian , una dona de 87 anys , va passar 13 hores mullada després que els membres de la tripulació de l'avió en el qual viatjava li impedissin anar al bany.

la dona viatjava de Los Angeles a Londres amb la companyia British Airways i al poc temps de posar-se en marxa l'aeronau, l'anciana es va aixecar per poder anar al servei. Els hostes es van negar a deixar-la per motius de seguretat , ja que encara no s'havia produït l'enlairament. El que no esperava la dona era que es retardés durant més d'una hora.

Davant la insistència de Tsamouzian, una hostessa va bloquejar el passadís , cosa que va provocar el plor de la senyora . Uns 90 minuts després es va produir l'enlairament i van permetre a la senyora anar al bany, però ja era massa tard. Kocharik ja havia mullat la seva roba i no va poder canviar-perquè a l'equipatge de mà no portava roba.

La família de la dona no va dubtar a demanar explicacions a la companyia. "Vaig anar a recollir a la meva mare a l'aeroport de Heatrow i va arribar plorant" , va declarar la filla al diari ' Telegraph ', que va afegir que ni ella ni la seva mare tornaran a fer un viatge amb aquesta companyia aèria.

Per la seva banda, British Airways es defensa al·legant que van actuar d'acord a les normes de seguretat de l'Autoritat d'Aviació Civil, que determina que tots els passatgers han de romandre asseguts amb el cinturó de seguretat posat una vegada que l'avió comenci a circular per la pista i fins que hagi completat l'enlairament.