miércoles, 12 agosto 2020 0:53

Mor una jove mentre participa en un concurs de menjar creps

Caitlin Nelson, una jove de 20 anys procedent de Nova Jersey, va morir després de patir un atac mentre participava en un concurs de menjar creps a la universitat catòlica 'Sacred Heart University' de Connecticut als Estats Units.

La jove estava participant en el concurs 'Greek life', la finalitat del qual és fomentar les relacions socials dins el centre, quan després d'haver menjat “quatre o cinc tortitas” es va desmaiar, va començar a tremolar i va patir diverses convulsions.

Una jove estudiant d'infermeria va tractar de salvar la situació i li va realitzar la reanimació cardiopulmonar bàsica per mantenir-la amb vida fins que arribessin els serveis d'emergència. Dos minuts després de rebre la trucada d'alerta, els agents de Policia van tractar de netejar sense èxit les vies respiratòries de Caitlin Nelson. Aquesta va ser traslladada al Centre Mèdic de Sant Vicent i posteriorment a l'Hospital Universitari de Columbia, on va morir aquest diumenge.

Nelson estudiava treball social, col·laborava en organitzacions benèfiques i havia estat vicepresidenta d'una germanor, l'objectiu de la qual era prevenir l'abús infantil a Amèrica. El seu pare, James, era policia i va morir en l'atemptat terrorista de l'11-S al World Trade Center.

Artículos similares