Quantcast

Una alumna de 30 anys es crema el 22% del seu cos en un experiment químic

L'alumna de 30 anys del Centre d'Educació de Persones Adultes (CEPA) s'ha cremat el 22% del seu cos després d'una explosió produïda aquest dijous quan estava realitzant 1 experiment químic al laboratori del centre d'adults situat al carrer Pins Alta, 63, de Tetuan. La dona ha estat ingressada a l'Hospital de La Paz de Madrid amb cremades greus.

El portaveu d'Emergències Madrid ha informat als mitjans del succés i ha explicat que la víctima pateix cremades de segon grau a la cara, coll, tòrax i cames . La dona es trobava en un taller realitzant l'experiment denominat 'La Serp del Faraó' . Aquest consisteix en la barreja de diversos productes químics que genera una mena de foc artificial. Aquesta barreja no s'ha realitzat de forma correcta, el que ha provocat el greu incident.

Els efectius del Samur – Protecció Civil han intubat a la dona i l'han traslladat en estat greu al Hospital Universitari de la Pau . La professora de la classe, de 31 anys, ha hagut de ser atesa per una crisi d'ansietat. Els Bombers de l'Ajuntament de Madrid han comprovat que no hi hagués danys a les instal·lacions del centre.

Comentarios de Facebook