Compartir

La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz , va acudir aquest dilluns a plató de Informatius Telecinco , on va ser entrevistada per Pedro Piqueras , després de presentar formalment la seva candidatura a la Secretaria General del PSOE diumenge passat.

"Em vaig sentir feliç, convençuda de la decisió, sabent que tenim l'oportunitat d'arribar a aquestes nits de victòries electorals. Em vaig adonar que era possible i estem desitjant tornar a guanyar ", va confessar.

Díaz ha assegurat que en el cas que guanyés les primàries no deixaria la Junta d'Andalusia . "Rajoy deixarà de ser president del Govern perquè sigui president del Partit Popular? ¿Va a deixar la senyora Cospedal de ser ministra perquè és secretària general del PP i ara una altra vegada vol ser secretària general de Castella la Manxa? ", s'ha preguntat.

En un missatge conciliador, Susana Díaz ha recalcat que els seus adversaris " estan fora " del PSOE < / strong>. "D'aquí només tinc companys i companyes (…) No vull que s'assenyali a ningú. No hi ha bons ni dolents < / strong>. Vull que s'escoltin a totes les veus ", va dir.

Sobre les polítiques de retallada que duria a terme, la presidenta andalusa ha deixat clar que "no" va a "compartir polítiques de retallada que vagin al cor de les persones i les famílies" . En aquest sentit, ha assegurat que el PSOE té "un programa de Govern radicalment diferent al PP". "No compartim les seves retallades, la seva política d'austeritat, el mal que li ha fet a la gent … ".