Compartir

El youtuber de 24 anys, Wilson Alonso, va prestar declaració aquest dimecres davant la Policia Nacional com a imputat per un delicte d'abús sexual. La imputació es produeix com a resultat de les quatre denúncies realitzades per algunes de les noies a les que va besar sense el seu consentiment. Aquest divendres acudirà a judici ràpid a Oviedo per tres delictes d'abús sexual.

Les denúncies rebudes per la Policia provenen de quatre de les dones que van aparèixer en les seves gravacions realitzades el dia 20 de març. En elles Wilson Alonso abordava les noies pels carrers d'Oviedo i, assegurant-los que realitzaria un truc de màgia, els demanava que tanquessin els ulls per donar-los un petó sense el seu consentiment.

El vídeo va ser publicat al seu canal de Youtube i en diverses xarxes socials. Davant les crítiques negatives que està rebent, el youtuber ha decidit esborrar el seu compte i el seu perfil de Facebook, ja que considera que estan danyant la seva imatge: "No tornaré a gravar més fins que munti un sistema legal per protegir la meva feina". No obstant això, el jove no ha mostrat cap tipus de penediment qualificant l'abús de "broma, amb bons resultats".