Compartir

Theresa May, primera ministra del Regne Unit, ha comparegut davant el Parlament britànic un dia després del atemptat ocorregut aquest dimecres al pont de Westminster a Londres i que es saldar amb quatre morts i 27 ferits.

"Sobre el sospitós només podem dir que és un ciutadà nascut al Regne Unit i va ser investigat en el passat pel MI5 per tenir un comportament violent" i pel seu vincle amb grups jihadistes, ha assegurat May en la seva compareixença. Amb això, la primera ministra britànica assegura que l'atacant va actuar per motivacions ideològiques islamistes .

També May ha anunciat que " el nivell d'amenaça del país és sever , perquè hi ha un cert risc encara". A ot ha assegurat que l'atacant va actuar sol i la policia no creu que es vagi a produir un nou atemptat.

"Aquest ha estat un atac contra gent lliure de tot arreu i, en nom del poble britànic, voldria donar les gràcies als nostres amics i aliats en tothom que han deixat clar que estan amb nosaltres en aquest moment ", ha dit la primera ministra britànica Theresa May.

a més, aquest dijous al matí, la policia britànica ha confirmat la detenció de set persones pels seus suposats vincles amb l'atemptat .