Compartir

La cadena de televisió local 'Sky News', ha informat que la Policia britànica ha detingut diverses persones en una batuda realitzada a Birmingham en relació amb l'atemptat succeït aquest dimecres al centre de Londres . Els registres s'han realitzat a la ciutat de Birmingham on l'autor de l'atemptat va llogar el cotxe que va emprar com a arma en l'atemptat de Londres, segons ha informat la cadena britànica BBC.

Mark Rowley, alt comandament de Scotland Yard, ha confirmat que han detingut set persones després de realitzar diverses batudes en habitatges de Birmingham, Londres i altres punts del país. A més, el cap de la unitat antiterrorista de la Policia de Londres ha assenyalat que no s'han detectat evidències que apuntin a "noves amenaces terroristes" .

Mitjans locals han informat sobre l'operació que estava duent a terme la policia al carrer Hagley de Birmingham.

L'atemptat es va soldar amb la mort de cinc persones , inclòs l'autor de l'atemptat que va ser abatut a trets, i 40 persones van resultar ferides . L'atacant conduïa un tot terreny marca Hyundai amb el qual va ser atropellant als vianants que es trobaven al pont de Westminster abans de xocar-se contra la reixa del Parlament. Després d'això va sortir del cotxe armat amb un ganivet amb el qual va matar un policia.