Compartir

L'expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha reiterat durant una entrevista a 'Onda Cero' el seu suport a Susana Díaz com a candidata a les primàries del PSOE. Zapatero no només s'ha desfet en elogis cap a la presidenta andalusa, sinó que ha confirmat la seva assistència a l'acte de presentació de la seva candidatura que tindrà lloc el proper 26 de març.

L'expresident considera que Susana Díaz defensa la tradició i el llegat del PSOE i això és essencial. Té la “intuïció” que serà la vencedora d'unes votacions que encara no tenen data.

“Fins que no et poses el mallot groc no saps com anirà la cursa, però crec que Susana té més fusta de líder”, ha reconegut Zapatero, que assegura que Díaz li dóna “seguretat personal” en un futur que ell considera serà “clau” per al PSOE.

Entre altres coses, l'expresident ha dit que la presidenta andalusa és tot un exemple de “convicció” i té “coherència i capacitat d'arrossegar les majories”.

Zapatero també ha volgut enviar un clar missatge a Pedro Sánchez : “Quan un és alternativa assumeix les derrotes electorals amb humilitat i no tira la culpa a ningú”. Tot i que confessa que no li retreu res i que el va votar el 2014.