Quantcast

Detingut per agredir la seva parella amb un martell al cap a Madrid

Un home de 32 anys d'edat ha estat detingut per la Policia Nacional acusat de ferir d'extrema gravetat a la seva parella. Els agents investiguen si es tracta d'un nou cas de violència de gènere.

Els fets van tenir lloc al número 8 del carrer de Azucenas al barri madrileny de Tetuan, segons publica 'El Mundo'. L'home li va propinar almenys 10 cops de martell al cap davant del nadó de tan sols un any d'edat que tenia la parella.

El cunyat de la víctima va ser qui la va trobar inconscient i estesa a terra de casa seva. Va avisar a la Policia i als Serveis d'Emergència del 112 que la van traslladar inconscient a l'Hospital de la Pau on es troba en estat crític. Segons la Prefectura Superior de Policia de Madrid, hores més tard l'home va ser detingut i aquest dijous va passar a disposició judicial.

Entre la parella no constaven denúncies prèvies per violència ni cap ordre d'allunyament. Els agents d'Homicidis de la Brigada de Policia Judicial investiguen si aquest succés podria ser un nou cas de violència masclista, per la qual cosa estan a l'espera de l'evolució de la dona per procedir a interrogar-la.

Comentarios de Facebook