Compartir

La Guàrdia Civil de Cadis ha detingut un menor de 15 anys per apunyalar un home de 25 després de discutir per una cigarreta . Els fets van tenir lloc el passat diumenge al recinte firal de Véjer de la Frontera , durant la celebració d'una festa de carnaval.

Segons andalucíainformación.es , testimonis del succés van informar a una patrulla de servei, els qui van recollir la descripció del menor. De camí a l'hospital, agents de la Guàrdia Civil el van localitzar. En procedir a la seva identificació, aquest va emprendre una fugida. Finalment va ser atrapat. En ser preguntat que per què va fugir, el menor va reconèixer haver consumit haixix, a més que portava diversos trossos, alguna cosa pel que també anava a ser denunciat.

En el seu camí a la comissaria, el menor va protagonitzar diversos enfrontaments violents cap als agents. El jove va arribar a manifestar la seva intenció de matar el sergent que l'havia detingut, així com als fills d'aquest.

Malgrat la seva curta edat, el detingut compta amb nombrosos antecedents . Va ser posat a disposició de la Fiscalia de menors i ha ingressat en un Centre de Reforma com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus i un altre d'amenaces a un agent de l'autoritat.

Per la seva banda, la víctima de 25 anys va ser traslladat a un hospital amb una ferida al costat esquerre Afortunadament, l'os de la cadena va frenar el full de la navalla.