Compartir

La Policia Nacional ha detingut tres homes, la identitat i l'edat dels quals es desconeix, acusats de tancar a una dona en els banys d'una discoteca situada a la zona de 'Les Talaies' a Múrcia. Els tres detinguts van tancar a la dona per abusar sexualment d'ella.

Va ser la mateixa víctima qui va trucar al 112 per alertar de la seva situació. Segons ha publicat 'L'Opinió de Múrcia', la dona va informar a la policia que es trobava en algun lloc de la discoteca, però no podia precisar el lloc en concret ni quant temps portava allà. A més, la dona va assegurar als agents que estava mig nua i creia haver estat víctima d'abusos sexuals.

Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Policia Nacional i diverses dotacions de bombers de Múrcia. La noia va avisar que es trobava tancada en una discoteca de la zona de 'Les Talaies' a Múrcia sense precisar el nom de la mateixa, el que va dificultar les tasques dels serveis d'emergència ja que en aquesta zona es concentren nombrosos locals d'oci nocturn.

Un cop localitzada, els bombers van haver de tirar a baix tres portes per accedir a la sala on la dona romania retinguda. Quan la van trobar, la dona estava desorientada i en companyia d'un home. La dona va assegurar a la policia que només recordava d'haver pres una beguda i després es va despertar allà. Els investigadors intenten aclarir si la dona va ser drogada. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Verge de l'Arrixaca on roman ingressada a l'espera de l'anàlisi de toxicologia.

Al lloc dels fets la policia va detenir tres homes: dos empleats de la discoteca com a presumptes autors d'un delicte de retenció il·legal i un tercer, el noi que estava amb ella a l'habitació, acusat d'un delicte d'abusos sexuals.