Compartir

La titular del Jutjat número 33 de Barcelona ha decretat la llibertat sota fiança de 2.000 euros per Reset, el youtuber de 19 anys que va humiliar a un indigent, oferint-li galetes farcides de pasta de dents a Barcelona. A això cal sumar la retirada del passaport, prohibició de sortir del territori nacional i compareixences periòdiques davant del jutge.

El jove va gravar el moment en què li va donar 20 euros i li va oferir les galetes i posteriorment el va penjar al seu canal de Youtube assegurant que això “l'ajudarà a netejar-se les dents”.

Reset, àlies que fa servir aquest espanyol d'origen xinès a les xarxes socials, està acusat d'un delicte contra la integritat moral del sense sostre. Aquest dilluns ha comparegut davant la jutgessa, però s'ha acollit al seu dret de no declarar.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar el passat 26 de gener al youtuber davant la Fiscalia especialitzada en delictes d'Odi i Discriminació, després de tenir coneixement dos dies abans de l'esmentat vídeo.

Els agents van donar la possibilitat a la víctima de denunciar, a la qual cosa va accedir. La vista d'avui s'ha retardat perquè l'indigent no ha estat localitzat. En el seu moment va declarar que després de menjar-se les galetes es va començar a trobar malament i a tenir nàusees.

La resolució de la jutgessa ha rebaixat la petició del fiscal, que demanava per al jove presó eludible sota fiança de 6.000 euros.

Després de l'enrenou causat, Reset va utilitzar el seu canal de Youtube per demanar perdó i va assegurar que “només penso a jugar i a fer coses divertides. Tinc 19 anys, però el meu cap és com el d'un nen”.