Compartir

Andy i Jorge són una parella de joves homosexuals que la nit de dissabte a diumenge van ser agredits per besar-se davant d'una discoteca a Berga, Barcelona. Un dels joves, Andy, ha pujat a les seves xarxes socials com han quedat després de la pallissa soferta i ha explicat com van succeir els fets.

Els fets van tenir lloc a les quatre del matí del diumenge davant de la discoteca la General situada al centre de Berga (Barcelona). La parella va sortir a fumar i va ser llavors quan va patir una brutal pallissa.

Segons ha explicat Andy a 'La Vanguardia', quan estaven fumant una persona es va acostar per dir-los que es anessin a un altre costat a besar-se perquè fer-ho aquí era de mala educació. Andy va contestar a aquestes paraules i li van respondre que hi ha gent a la qual li fa fàstic veure com es besen dues persones del mateix sexe. Després d'aquestes paraules Andy es va girar per tornar a besar la seva parella i va ser quan va rebre el primer cop de puny per part de l'agressor. A l'agressor se li van unir altres coneguts d'aquest i van començar a propinar-una pallissa als dos joves.

Andy ha explicat a '8TV' que quan van començar a defensar-se dels cops va haver un moment que va perdre el coneixement i no es recorda del que va passar. Quan va tornar en si, estava a l'ambulància amb la Policia i va veure a la seva parella amb la cara destrossada.

Els Mossos d'Esquadra van ser avisats de la brutal agressió que va patir la parella i ja han detingut un jove per la seva presumpta implicació en el succés i està previst que aquest dilluns li prenguin declaració a la comissaria de Berga.

A causa d'aquesta agressió s'ha convocat aquest dilluns una concentració en suport de dos nois i pel rebuig a les agressions homòfobes. Els nois no entenen com en ple segle XXI es segueixin succeint aquestes agressions.