Compartir

La Policia Nacional va detenir la matinada de dimecres passat a dos ciutadans xinesos per agredir un home de 50 anys que va entrar al seu local d'alimentació al districte madrileny de Sant Blai presumptament a robar.

Segons publica el Mundo, el suposat lladre va agredir la dona del propietari quan aquesta el va enxampar robant a la caixa registradora. Pel que sembla, l'home va entrar a la botiga demanant unes cerveses i la dependenta li va dir que ja no podia vendre res perquè estava tancant. Segons la declaració de la dona, el client va ficar la mà a la caixa registradora per endur-se els bitllets i va començar un forcejament entre els dos.

L'amo i el seu compatriota, que es trobaven en el seu habitatge davant del negoci, van sortir en defensa de la dona en escoltar els seus crits.

El presumpte lladre, que també figura com a detingut, va patir una brutal pallissa i va haver de ser traslladat a l'hospital Ramón i Cajal en estat greu, amb un pulmó perforat i diversos traumatismes.

Un testimoni dels fets va explicar a la policia que l'amic del botiguer va agafar una cadira de la botiga i va colpejar l'home al cap. Mentrestant, el propietari va agafar un corró de pastar pa i va començar a colpejar-tot el cos.