Compartir

La Policia Nacional va detenir aquest dimecres a Pobla de Vallbona (València) a Paco Sanz, un valencià de 46 anys, per presumpta estafa, blanqueig i apropiació indeguda.

Segons el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Joan Carles Moragues, la Policia Nacional considera que l'arrestat va poder simular la seva malaltia per recaptar fons.

Sanz va obrir una pàgina web en la qual sol·licitava diners per poder tractar-se del síndrome de Cowden, una malaltia que afirmava patir i que li causaven diferents patologies i un major nombre de tumors malignes.

“Aquesta malaltia m'ha generat prop de dos mil tumors. No obstant això, intento fer el meu dia a dia el més normal possible. He esgotat els meus recursos i els de la meva família per pagar el tractament. Les autoritats m'ignoren “, deia a Facebook.

La Policia l'acusa a ell i als seus pares d'haver estafat a nombroses persones, entre elles a personatges famosos com Dani Mateo.

Després que els agents registressin el seu habitatge, Sanz va haver de ser traslladat a un hospital per una pujada de tensió.